Το αμφιλεγόμενο πρωτάθλημα των χαστουκιών

Αθλητικά

Το Power Slap League, είναι το καινούργιο πρότζεκτ που έχει αναλάβει ο πρόεδρος του UFC να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα “άθλημα” που εώς τώρα δεν είχε ομοσπονδία, και επίσημο φορέα που το στήριζε. Δύο αθλητές χτυπούν με σφαλιάρα ο ένας τον άλλο, και νικητής είναι αυτός που θα μείνει όρθιος στο τέλος.

Οι χαστουκομαχίες βρήκαν πολιτεία στις ΗΠΑ που θα επιτρέψει την επίσημη διεξαγωγή των αγώνων. Έτσι η Νεβάδα, θα είναι η πρώτη πολιτεία που θα μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει από κοντά το πρωτάθλημα της σφαλιάρας.

Οι άνθρωποι του UFC ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να έχουν έτοιμους τους κανόνες για τους αγώνες ώστε να αποφευχθούν, σοβαροί τραυματισμοί.

Το άθλημα αυτό γνώριζε αρκετή επιτυχία μέσω βίντεο που κυκλοφορούν κυρίως ανάμεσα στην νεολαία και οι χορηγοί πιστεύουν πως θα έχει ευρεία απήχηση, μόλις γίνει γνωστό.

Οι κανόνες ασφαλείας θα περιλαμβάνουν απαιτήσεις για προστατευτικό εξοπλισμό, όπως προστατευτικά στόματος και ωτοασπίδες, και κανονισμούς σχετικά με το ποια μέρη του προσώπου μπορούν να χτυπηθούν. Ο Κάμπελ και οι αξιωματούχοι ζήτησαν επίσης εξετάσεις αίματος, σαρώσεις εγκεφάλου και ιατρικό προσωπικό επί τόπου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr