Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου, 2022

Δολοφονία 17χρονου στη Μάνδρα: Στο περιβάλλον του θύματος αναζητούν το δράστη

Ελλάδα

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός 

Το σενάριο ο άνθρωπος που «έκοψε» το νήμα της ζωής του 17χρονου αγοριού από την Μάνδρα να είναι άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον, εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση.

Μπορεί ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του θύματος μετά τις μαραθώνιες καταθέσεις τους να αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο αστυνομικές πηγές τονίζουν πως ο 14χρονος έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Η αντίφαση που κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών έχει να κάνει με τον τόπο που κινήθηκε όταν δεν έβρισκε τον 17χρονο όπως κατέθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως παρά τις προσπάθειες του να εντοπίσει τον αδερφό του δεν τα κατάφερε, και γύρισε στο σπίτι. Στη συνέχεια, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρεται να υποστήριξε πως γύρισε στη μάντρα, και όχι στο σπίτι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός από δυο κάλυκες που έχουν βρεθεί δίπλα στη σορό του 17χρονου -αν και το θύμα φέρεται να έχει ένα τραύμα στο κεφάλι-  έχει βρεθεί και μια δερμάτινη θήκη στη στάνη της οικογένειας, η οποία εξετάζεται, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως θήκη αποθήκευσης φυσιγγίων.

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών να μεταβεί ξανά στη στάνη προκειμένου να ερευνήσει εκ νέου το σημείο.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News