Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Σεπόλια: Δύο ακόμα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ – Συνομιλούσαν στο blindchat με την 12χρονης

Ελλάδα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται οι έρευνα της υπόθεσης του βιασμού και της μαστροπείας ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, εξετάζονται όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις που έχει δώσει το ανήλικο κορίτσι.

  • Και άλλα πρόσωπα αναγνώρισε η 12χρονη – Θέμα ωρών οι συλλήψεις

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει την αναζήτηση των πιθανών «πελατών» της 12χρονης μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη των χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ με τα στοιχεία της ανήλικης ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Προσέρχονται μόνοι τους στη ΓΑΔΑ

Με το «φόβο» να τους αναζητήσει η Ελληνική Αστυνομία, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πιθανώς να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, χωρίς να το γνωρίζουν.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη, προσήλθαν αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Νέες συλλήψεις για την υπόθεση των Σεπολίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες μετά και την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, την τέταρτη κατά σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι που βίωσε για μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των παιδοβιαστών, αναγνώρισε τουλάχιστον 4-5 τέσσερα άτομα που τη βίασαν, αφού προηγουμένως είχαν συνεννοηθεί την πληρωμή με το μαστροπό Ηλία Μίχο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε υποστηρίξει ότι την βίασαν συνολικά 11 άτομα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για ορισμένους, όπως ότι κάποιος είχε δύο παιδιά στην ηλικία της ή κάποια άλλα στοιχεία που της είχαν εκμυστηρευτεί οι ίδιοι στα «ραντεβού» τους.

Πηγή tovima.gr