Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Συνελήφθη 55χρονος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Ελλάδα

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός
 

Ενας ακόμη άνδρας, ο τρίτος κατά σειρά, συνελήφθη πριν από λίγο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης χθες και πλέον από τα τέσσερα εντάλματα εκκρεμεί ένα.

Αυτή την ώρα όμως, ενώπιον του εισαγγελέα έχουν οδηγηθεί οι άλλοι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, δυνάμει των ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους.

Πρόκειται για έναν 35χρονο ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας και έναν 39χρονο ο οποίος δουλεύει σε υπηρεσία security.

Ο 39χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των 16 που αυτοβούλως είχαν παρουσιαστεί και καταθέσει στη ΓΑΔΑ, είναι και πατερας ενός ανηλίκου παιδιού.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 35χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι  αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς φέρεται να βίασε 3 φορές την ανήλικη και ο 39χρονος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη καθώς φέρεται να βίασε 1 φορά την κοπέλα.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην οικία του 35χρονου:
 

  • 3 laptop
  • tablet
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Στην οικία του 39χρονου:

  •  
  • πιστόλι και 42 φυσίγγια
  • tablet
  • κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Όλες οι συσκευές έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για περαιτέρω ανάλυση. 

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ προκειμένου να εκτελεστεί και το τελευταίο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εχτές από την 33η ανακρίτρια για την υπόθεση του Κολωνου.
Τόσο ο 55χρονος, όσο και ο αναζητούμενος, φέρονται να είναι εκ των ανδρών που αυτοβούλως είχαν μεταβεί στη ΓΑΔΑ και είχαν δηλώσει πως είχαν επικοινωνία με ανήλικη που πιθανόν να είναι η 12χρονη ωστόσο είχαν αρνηθεί πως είχαν κλείσει ραντεβού μαζί της .

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News