Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου, 2022

Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν θα διασωθεί από την ηθικολογία και τη σκανδαλολογία

Πολιτική

Πολιτική ανεπάρκεια από την οποία δεν θα τον διασώσουν η ηθικολογία και η σκανδαλολογία καταλογίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας στα όσα εκείνος υποστήριξε σε συνέντευξή του, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης.

Ειδικότερα, ο κ.Οικονόμου σημειώνει: 

Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πριν από το 2015: με ακραία διχαστικό λόγο και υποσχόμενος εύκολες λύσεις «με ένα νόμο κι ένα άρθρο». 
Είναι ακραία υποκριτικό ο  κ. Τσίπρας, με 17.125 πλειστηριασμούς το 2018 και εκπονημένο πρόγραμμα για 18.241 πλειστηριασμούς το 2019, με τα νομοθετήματα του οποίου αφέθηκαν απροστάτευτα τα σπίτια των αδύναμων και ταυτόχρονα επιβραβεύτηκαν οι  συστηματικοί κακοπληρωτές, να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών.  
Εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο κ. Τσίπρας πίστευε ότι, υπό το βάρος των τεράστιων κρίσεων που ενέσκηψαν, η Ελλάδα θα κατέρρεε και μαζί της και η Κυβέρνηση. Καθώς όμως αυτή η μεγάλη αποτυχία δεν ήρθε και οι εκλογές πλησιάζουν, αποφάσισε να επανέλθει στη στρατηγική της σκανδαλολογίας.   
Η «σκανδαλολογία» και η «ηθικολογία», στις οποίες επιδίδεται με πάθος, δεν είναι λύση στο πρόβλημα της πολιτικής του ανεπάρκειας. Δεν είναι σωσίβια, όπως ελπίζει. Αλλά είναι το μόνο που ξέρει να κάνει.

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News